SM i Grill och BBQ 2025 kommer hållas i Karlstad

Stockholm 26/09-2024

 

2025 års Svenska Mästerskapet i Grill och BBQ® kommer att gå av stapeln i Karlstad

den 23-25 maj på Stora torget!

En härlig plats med mycket folk i rörelse gör att denna tävling kommer vara mycket välbesökt och kommer göra detta till en av försommarens hetaste tävling och event!
Vi på WBQA Sweden tackar Karlstads kommun för möjligheten och förtroendet att lägga tävlingen i Karlstad och kommer se till att det blir ett event som sent kommer glömmas!

 

”Vi ser mycket fram emot att välkomna SM i Grill och BBQ till Karlstad nästa år. Vår målsättning är att kunna engagera och inspirera lokala matproducenter, kockar, glada amatörer m.fl. att vara en del av evenemanget och göra denna helg till en matupplevelse för många”

Cecilia Östlund, Projektledare evenemang Karlstads kommun.

 

 

För mer information kontakta nedan eller följ oss på Instagram, Facebook och hemsidan för löpande information och nyheter om helgen!

Joakim Odehed
Ordförande WBQA Sweden
070-568 88 18
joakim.odehed@wbqasweden.se

 

Daniel Waldenström

Marknadsansvarig WBQA Sweden

070-289 92 89

daniel.waldenstrom@wbqasweden.se

 

 

WBQA Sweden är den Svenska delen inom World BBQ Association. WBQA Sweden genomför varje år Svenska Mästerskapet i Grill och BBQ® och utser Svenska Grillandslaget® som får representera Sverige vid internationella tävlingar som Europa Mästerskapet eller Värld Mästerskapet i Grill och BBQ. WBQA står för Fire, Food, Friendship and Fun!

 

https://www.wbqasweden.se